Zaključek šolskega leta 2009

GRADO OPEN
25.08.2009
SLO OPEN 2009
24.09.2009

Zaključek tekmovalne sezone je karate klub sklenil s KOFUKAN tekmovanjem v katah, katera je tradicionalno potekala 13.6.2009 v Petrovčah.

 

Naši najmlajši so ponovno osvojili kar nekaj odličij. Zlato medaljo so osvojili Veler Maša, Katja Korenjak in Matic Hribernik, srebrno medaljo so osvojili Korenjak Jan, Repnik Klemen in Peter Hudournik, bron pa Jaka Vrščaj, Martin Gulin, Vid Vybihal, ter Matej Hudournik. Tekmo in sezono pa smo zaključili še z druženjem ter piknikom.

 

Naslednje dejanje pa je bilo v torek 16.6.2009, ko smo članstvo v klubu obarvali z eno stopnjo višjimi pasovi, ter pridobili enega novega mojstra.

 

Pod budnim očesom predsednika izpitne komisije, senseja Antona Maruše, 6. Dan, je 40 članov karate kluba Polzela opravljalo izpit za višji kyu, en kandidat pa za mojstra črnega pasu, 1. Dan. Prav vsi so nalogo uspešno opravili in tako smejo v prihodnje nositi višji pas.

 

Blaž Žgank je opravljal izpit za mojstra 1.dan, katerega je opravil z odliko, saj je priredil pravi šov - poleg vseh kat in kombinacij, ki so v programu, je opravljl tudi sanchin test.