Branko Cimperman

STROKOVNI DELAVEC 1 - ŠPORTNO TRENIRANJE - KARATE
Svojo športno pot začne leta 1978 v Karate klubu Žalec, največji uspeh doseže leta 1987, ko postane mladinski prvak Jugoslavije v borbah, s tem pa tudi član širše reprezentance Jugoslavije, ki jo takrat vodi prof.Dušan Dačič. Je večkratni prvak Slovenije, vice prvak Jugoslavije v članski kategoriji postane še leta 1991. Kot reprezentant Slovenije se udeležuje evropskih in svetovnih tekmovanj do leta 1994. Poznan je kot srčen in neizprosen borec. Leta 1990 kot tekmovalec ekipe KK Velenje v članski ekipi državne lige doseže največje število osvojenih točk in postane najuspešnejši tekmovalec slovenske karate lige. V Osaki na japonskem leta 1996 na svetovnem univerzitetnem prvenstvu sodeluje kot pomočnik trenerja reprezentance. V celjskem policijskem klubu trenira tudi Jiu-jitsu, ljubiteljsko pa še kobudo (tradicionalno orožje). Pri njegovem usposabljanju so vidno vlogo odigrali priznani trenerji Silvester Marič, dr.Rudolf Jakhel, Dušan Dačič, Anton Maruša, dr.Vladimir Jorga in Keiji Tomiyama. Na Fakulteti za šport je opravil izpit za inštruktorja karateja. Leta 1999 pri shihanu Keijiju Tomiyami v Zermattu v Švici opravi izpit za mojsterski pas 3.dan, leta 2007 4.dan in leta 2015 mojster 5. dan.

Borut Strojin

STROKOVNI DELAVEC 1 - ŠPORTNO TRENIRANJE - KARATE

Karate prične trenirati leta 1987 v Karate klubu Žalec, kot osnovnošolec postane prvak Slovenije v borbah, vzporedno pa trenira tudi kobudo, delo s tradicionalnim orožjem. Z atraktivnimi demonstracijami večkrat nastopi na TV Slovenija, na državnem demonstracijskem tekmovanju pa doseže drugo mesto, za ekipo predstavnikov policije. Leta 2002 v Zermattu v Švici pri shihanu Keijiju Tomiyami opravil izpit za 2.Dan. od leta 2014 je trener za skupino starejši.

Luka Deberšek

STROKOVNI DELAVEC 2 - ŠPORTNO TRENIRANJE - KARATE

Karate je pričel trenirati v Karate klubu Polzela leta 2004. Od leta 2009 je član reprezentance Slovenije. Je nosilec medalj iz državnih in mednarodnih tekmovanj. Leta 2010 pri senseju Antonu Maruši opravi izpit za mojstra 1. DAN, leta 2015 opravi izpit za mojster 2. dan. V klubu je glavni trener tekmovalcev za borbe. Od leta 2018 opravlja tudi delo trenerja otroške karate reprezentance Slovenije.

Jagarinec Juš

STROKOVNI DELAVEC 1 - ŠPORTNO TRENIRANJE - KARATE