Dojo je japonski izraz, ki se na področju borilnih veščin uporablja za naziv mesta vadbe veščine. Na Japonskem pomeni v značilnem slogu urejeno in opremljeno telovadnico, ki se uporablja tudi za vse spremljevalne dejavnosti povezane z običaji v določeni veščini. Drugod po svetu se izraz po navadi uporablja za vsako, le vadbi japonske veščine namenjeno stavbo ali prostor, ki pa po slogu ne sledi vedno japonskemu izvirniku.

Neposreden prevod besede »dodžo« pomeni »mesto poti«.


Karate center na Polzeli je funkcionalna zgradba namenjena izključno športno-rekreativnim dejavnostim za otroke in odrasle. Telovadnica je opremljena z garderboami in toaletnimi prostori. Za vadbo pa sta urejena dva prostora: fitnes z osnovnimi napravami ter telovadnica opremljena s »tatami« blazinami, ogledali, makiwarami, boksarskimi vrečami primerni za vse borilne športe, plese, itd…


Karate center – Dojo Polzela leži v spodnjem delu Polzele (Savinjsko nabrežje 138, Polzela). Zraven telovadnice je velik parkirni prostor, vstop v telovadnico pa je dosegljiv iz notranjosti ograjenega prostora bivšega Garanta.

REZERVACIJE ali DODATNA VPRAŠANJA:


E-POŠTA: debersek.luka@gmail.com

TEL.ŠT: 031/341/324