REZULTATI V JESENSKEM DELU SEZONE

SLO OPEN 2009
24.09.2009
V REPREZENTANCI SLOVENIJE TUDI POLZELANI
06.11.2009

V minulem obdobju je bilo kar nekaj pomembnih tekmovanj, kjer so naši karateisti dosegali zelo dobre rezultate a jih nismo objavljali zato tokrat malo izdatnejši članek


 

Kot smo v enem od člankov že zapisali se je poletno pripravljalno obdobje reprezentance Slovenije zaključilo z tekmo v Italiji >> Grado open << kjer je naš tekmovalec Luka Deberšek dosegel 3. mesto.


Naslednja tekma je bila v Šenčurju pri Kranju kamor se je odpravila malo manjša skupina naših tekmovalcev a prav vsi dosegli lepe rezultate, Peter Hudournik 1. mesto, Matej Hudournik 1. mesto in Matic Hribernik 2. mesto. Čestitke.


Naslednja velika tekma je bila v Čakovcu na Hrvaškem, kjer so barve Slovenije predstavljali trije Polzelski karateisti Peter Hudournik, Matic Hribernik in Luka Deberšek. Luka Deberšek je na omenjenem tekmovanju opravičil odhod na svetovno prvenstvo saj je klonil le v finalu in tako osvojil 2. mesto.


Slo open na Vrhniki Vesna Bezgovšek in Juš Jagarinec 2. mesto Peter Hudournik, Matic Hribernik in Luka Deberšek 3. mesto. V hudi konkurenci je ekipa Slovenije kjer je nestopil tudi naš reprezentant Luka Deberšek dosegla 1. mesto.


Že naslednji tede smo bili v Reki na Hrvaškem >> CRO OPEN << kjer pa se je malo zataknilo saj nihče od naših reprezentantov ni osvojil vidnega rezultata.


Takoj na naslednji tekmi pa je Luka Deberšek popravil slabo uvrstitev saj je na mednarodnem turnirju v Slavonskem Brodu osvojil 2. mesto.


V soboto 17.10.2009 je v Trbovljah potekala 2. pokalna tekma pod vodstvom Karate zveze Slovenije in tehničnim organizatorjem karate klub Trbovlje, kjer so naši tekmovalci ponovno navduševali saj so prav vsi osvojili medalje, Juš Jagarinec 2. mesto, Matej Hudournik 2. mesto, Peter hudournik 2. mesto in Matic Hribernik 1. mesto. Matic Hribernik je v seštevku pokala Slovenije na prvem mestu in že težko pričakujemo zadnjo pokalno tekmo 28.11. ko se odloči kdo je pokalni zmagovalec Slovenije v kategoriji kadetov.

Čestitke vsem tekmovalcem, ki se trudijo in z dobrimi rezultati spodbujajo tudi mlajše karateist