Podelitev NAJ ŠPORTNIK 2021

Seminar s shihanom Keijijem Tomiyamo, 8. Dan
11.04.2022
1. pokalna tekma – Črnomelj
25.04.2022

Zveza športnih društev Polzela vsako leto izbere in nagradi najboljše športnike in športnice preteklega leta občine Polzela.

Šport je aktivnost, omejena s pravili in obogatena s tekmovalnostjo. Šport je veselje, razgibavanje telesa in duha. In tega se naši športniki v Občini Polzela dodobra zavedajo, saj vsako leto s ponosom stopijo na oder, ko jih organizatorja športnega dogodka, Zveza športnih društev Polzela in Občina Polzela povabita na podelitev priznanj za dosežke v minulem letu.

Veselja in ponosa niso skrivali letošnji dobitniki priznanj, ko sta z njimi na odru stala letošnja dobitnika Olimpijske kolajne iz Pekinga. Le tega pa ni skrival niti župan Jože Kužnik, ko jim je v nagovoru povedal, kako zelo je ponosen na vsakega letošnjega nagrajenca in kako zelo jih občuduje. Hvaležen je, ker se o Občini Polzela govori pogosto in daleč zaradi njih in se jim zahvalil za sledi, ki jih puščajo.

Letošnji dobitniki plaket Zveze športnih društev Polzela so ZOJA AVŽNER, ANEJA JESENEK ROJŠEK in ALEKSEJ BENJAMIN DERČA.