Karate kamp 2024, Debeli rtič

V karate klubu Polzela izpit za višji pas opravilo preko 80 karateistov
20.06.2024
22. junija smo se ob 8 zjutraj odpravili na tradicionalni karate kamp na Debeli rtič. Udeležilo se je okoli 30 otrok in trenerjev.
Čez cel vikend so potekale ekipno obarvane igre med 6 ekipami. Z vsako igro smo si lahko prislužili točke, zmagala pa je ekipa Šefeki (Nejc, Lejla, Tim in Valentina) 🏆 Prvi dan smo otvorili s kopanjem in vodnimi igrami 🌊. Nato smo se najedli in dobili svoje sobe. Po kratkem počitku so bile na vrsti igre na mivki, za tem pa trening karateja 🥋. Zvečer smo se pomerili še v sestavljanju tatamijev, keglanju in igrah z žogo.
Drugi dan smo začeli s jutranjim tekom 🏃‍♀️. Sledil je zajtrk in seveda kopanje. Po kosilu smo imeli trening karateja zunaj, nato pa zasluženo kopanje. Zvečer je bil na vrsti glasbeno - plesni večer, vsaka ekipa si je izmislila plesni nastop.
Tretji dan smo ponovno začeli s tekom, nato pa smo odšli v Koper. Ogledali smo si mesto, največje orgle v Sloveniji in pojedli sladoled. Ko smo se vrnili v hotel smo pojedli kosilo in se šli še zadnjič kopat. Okoli 16. ure smo se odpravili domov. Komaj čakamo, da se drugo leto spet odpravimo na kamp, do takrat pa se 2x tedensko vidimo na treningu v DOJO!