Izpiti za višji KYU pas – 2021

2. pokalna tekma KZS – Šenčur
14.06.2021
Olimpijska bakla tudi na Polzeli
17.06.2021

V torek, 15.6.2021, so karateisti Karate kluba Polzela opravljali izpite za višje pasove, kjer je preko 50 karateistov uspešno opravilo izpit ter prejelo višji pas. 

Z izpiti so pričeli naši najmlajši člani, za njih je bilo to prvo preverjanje znanja, ki so ga pridobili, odkar so oktobra lansko leto pričeli z vadbo karateja. Otroci so dokazali, da so pridno delali in se veliko naučili, tako da izpitna komisija ni imela težkega dela in se je soglasno odločila, da so vsi opravili izpit za višji kyu in s tem pridobili pravico in dolžnost nositi višji pas. 

Preverjanje znanja za višji pas je potekal tudi v nadaljevalni skupini. Nadaljevalna skupina trenira karate že dlje časa in temu primerna je tudi zahtevnost izpita za višji kyu. Kot začetna skupina, je tudi nadaljevalna skupina dokazala, da obvlada zahtevano znanje. 

V sredo 16.6.2021 so k polaganju pristopili starejši člani našega kluba, ki že 7 leto zapovrstjo redno trenirajo in pridobivajo znanje pod vodstvom Braneta Cimpermana. Uspešno je izpit za višji pas opravilo 5 karateistov, čestitke!

Vsi kandidati so bili dobro pripravljeni, ne glede na to, da so bili prikrajšani skoraj za 5 meseca treningov.