PODELITEV PLAKET NAJBOLJŠIM ŠPORTNIKOM OBČINE POLZELA

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA ČLANE 2010
07.03.2010
GRAND PRIX ŽALEC 2010
17.03.2010

V petek 12. marca 2010 je v Andražu nad Polzelo v odlični organizaciji športne zveze Polzela bila prirejena podelitev nagrad najuspešnejšim športnikom občine Polzela za leto 2009. Med nagrajenci so zopet prevladovali karateisti karate kluba Polzela prvič pa so na omenjenih podelitvah podeljevali tudi odličja za dolgoletno delo v športu.

Prireditev je organizirala Športna zveza Polzela pa vendar je treba omeniti da je letošnja prireditev izstopala v organizaciji. Prvič v zgodovini samostojne občine kakor tudi v obstoju Športne zveze so na prireditev povabili eno največjih športnic borilnih športov dobitnico olimpijske kolajne Lucijo Polavder in seveda našega Župana. Na prireditvi pa so izvedli tudi kulturno umetniški program ter predstavitev karate športa. Najbolj veseli smo dejstva, da je športna zveza uvidela, da je le dolgoletno delo z športniki zasluga, da so športniki vedno v ospredju in da vedno pozabljamo tiste, ki so jih do uspehov pripeljali, ter tokrat dodelili tudi nagrado našemu glavnemu trenerju in predsedniku Branku Cimpermanu.

Nagrajenci Športne zveze Polzela pa so:

- zlato plaketo športne zveze Polzela je prejela Vesna Bezgovšek

- srebrno plaketo športne zveze Polzela sta prejela Laura Skornšek in Peter Hudournik

- bronaste plakete športne zveze Polzela pa so prejeli Blaž Žgank, Matic Hribernik ter ekipa karate kluba Polzela v sestavi Peter Hudournik, MatIc Hribernik in Luka Deberšek.

Čestitke vsem nagrajencem.